8848 Altitude 250 kr

65 000 poäng

Logga in!

Du måste logga in för att handla i bonusshoppen! Logga in med ditt kontonummer och talsvarskod som du hittar uppe i det vänstra hörnet av fakturan.

Logga in för att köpa

8848 Altitude grundades 1990, med uppdraget att utveckla kläderna för expeditionen som kom att bli den första svenska lyckade till Mount Everest. Sedan dess har 8848 Altitude fortsatt utveckla och designa tekniskt avancerade och innovativa kläder för skidåkare och andra aktiva människor över hela världen. Idag säljs 8848 Altitude i över 600 butiker i över 20 länder och uppskattas för sin höga funktionalitet och moderna, skandinaviska design.

Du kan nu ta del av sortimentet genom att registrera din rabattkod i kassan på deras webbshop. Fyll i koden där det står ”kampanjkod” och tryck sedan på ok. Alltid fri frakt och fria byten.

Presentkortet levereras digitalt via e-post direkt vid beställning och gäller på www.8848altitude.com/sv/. Observera att det inte kan lösas in mot kontanta pengar, och du kan inte heller få pengar tillbaka om du handlar för mindre än vad som blir tillgodo. Presentkortet inte kan kombineras med andra rabattkoder, värdekoder eller presentkort. Observera att presentkortet inte kan användas på redan rabatterade produkter i 8848 outlet.

Din beställning av digital(a) värdekod(er) levereras via e-post.