Gåva Barncancerfonden

1 000 poäng

Logga in!

Du måste logga in för att handla i bonusshoppen! Logga in med ditt kontonummer och talsvarskod som du hittar uppe i det vänstra hörnet av fakturan.

Logga in för att köpa

När du ger en gåva till Barncancerfonden stödjer du drabbade familjer och livsviktig forskning om barncancer.

Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. Barncancerfonden har sedan 1982 arbetat för att fler barn ska överleva cancer samt med att hjälpa drabbade familjer att få den vård och det stöd de behöver.

Under samma period har överlevnaden ökat till ca 85 procent, men barncancer är trots detta fortfarande den vanligaste dödsorsaken hos barn mellan 1 och 14 år i Sverige. Tack vare generösa bidrag från privatpersoner, företag och organisationer är Barncancerfonden den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige.

Barncancerfonden granskas av Svensk Insamlingskontroll och har ett 90-konto, vilket garanterar att pengarna går till rätt ändamål.

”Det är oerhört värdefullt att Ecsters kunder väljer att skänka sin bonus till Barncancerfonden. Vi tar tacksamt emot varje bonuskrona, de gör skillnad och hjälper oss på vägen mot vår vision: att utrota barncancer. Varmt tack för din gåva!”
Åsa Blomberg, Chef företagsinsamling.