C More Premium Plus 3mån

162 000 poäng

Logga in!

Du måste logga in för att handla i bonusshoppen! Logga in med ditt kontonummer och talsvarskod som du hittar uppe i det vänstra hörnet av fakturan.

Logga in för att köpa

Allt du vill ha. När du vill ha det.

C More Premium Plus är en fullspäckad totalupplevelse för hela familjen med all sport, alla filmer, serier och TV4-program som C More har att erbjuda – helt reklamfritt såklart.

Det här är paketet som levererar sport med alla matcher från SHL, HockeyAllsvenskan, Handbollsligan och mycket mer. Dessutom både svensk och internationell fotboll så som landslagsmatcher och alla matcher från La Liga, Serie A och MLS plus världens bästa golf från PGA-touren. Med andra ord, ett komplett underhållningspaket för dig som vill ha allt.

Allt som ingår:

  • TV4-program utan reklam.
  • Senaste filmerna, spännande serier och massor för de minsta.
  • Tv-kanaler: 25 st.
  • Stort sportutbud med svenska och internationella ligor.
  • Alla matcher från La Liga, Serie A & MLS.
  • Alla matcher från SHL och HockeyAllsvenskan.
  • 2 strömmar – titta på 2 skärmar samtidigt.

Streama på cmore.se eller via C More-appen.

Värdekoden ger dig 3 månaders fri streaming av paketet C More Premium Plus.

Efter perioden av fri streaming övergå du automatiskt till betalande kund. Då det inte finns någon bindningstid kan du efter månaderna av fri streaming välja att avsluta din prenumeration. Om du redan har ett befintligt konto och vill utnyttja värdekoden behöver du avsluta ditt nuvarande konto och aktivera tjänsten igen med samma uppgifter, alternativt starta ett nytt konto.

Detta är en digital produkt. Digital(a) värdekod(er) levereras via e-post. Observera att ångerrätten inte gäller för beställningar av digital(a) värdekod(er) då koderna anses förbrukade vid köptillfället.