Hårfön No 631

182 000 poäng

Logga in!

Du måste logga in för att handla i bonusshoppen! Logga in med ditt kontonummer och talsvarskod som du hittar uppe i det vänstra hörnet av fakturan.

Logga in för att köpa

En hårtork med växelströmsmotor från Carrera som ger ett professionellt resultat hemma. Utrustad med en AC-motor och 2400W accelererar luftströmmen snabbare än orkanstyrka, vilket ger snabbare torkning och bättre styling. Hårtorkar med AC-motor håller i genomsnitt fyra gånger längre än en vanlig hårtork men i gengäld väger de lite mer. Den totala vikten på 984 g är perfekt balanserad och det ergonomiska handtaget med gummibeläggning ger ett säkert grepp.

Den inbyggda joniseringsfunktionen som enkelt kan slås av- och på, ger håret ett frizz-fritt resultat med mycket lyster och gör även att torkningen går snabbare. I utloppet för luftmunstycket sitter dessutom arganolja- och keratinmolekyler som gör underverk med ditt hår. Arganoljan ger fukt, förhindrar kluvna toppar och stärker hårets rötter. Kreatin är fiberproteiner som liknar hårets egna proteiner, och hjälper till att bygga upp hårets struktur, öka elasticiteten, och lägga till volym.

- Växelströmsmotor som varar 4 gånger längre än konventionella likströmsmotorer.
- Kreatin- och arganolja för silkeslent, trasselfritt hår.
- 2400 W.
- 190km/h luftströmshastighet.
- Joniserings-switch för ett smidigare, fräschare hår.