O'Learys

53 000 poäng

Logga in!

Du måste logga in för att handla i bonusshoppen! Logga in med ditt kontonummer och talsvarskod som du hittar uppe i det vänstra hörnet av fakturan.

Logga in för att köpa

Med ett presentkort på O´Learys får mottagaren tillgång till en fantastisk mat- och sportupplevelse!

O’Learys är en självklar mötesplats för alla tillfällen. Det finns kanske ingen annan plats som erbjuder dig som gäst en sådan unik kombination av känsla, smak och upplevelser. Den numer välkända blandningen av mat, dricka, sport och människor är vad O’Learys kallar “den röda tråden” som håller samman restaurangerna i kedjan. Med O’Learys presentkort ger du bort både god mat och underhållning. På menyn finnes en omtyckt mix av klassiska nordamerikanska rätter och internationella smaker.

Ett presentkort är den perfekta presenten att både ge bort till en sportintresserad vän, kollega eller familjemedlem. Mottagaren behöver dessutom inte vara sportintresserad för att njuta av den goda maten! O’Learys presentkort levereras som en digital värdekod.

Presentkortet kan inte bytas mot kontanta pengar eller kredit.Alla värdekoder är giltiga i minst sex månader. Den exakta giltighetstiden kan du se när du får värdekoden via e-post efter att du slutfört din beställning.