Restaurangguiden 1500kr

423 000 poäng

Logga in!

Du måste logga in för att handla i bonusshoppen! Logga in med ditt kontonummer och talsvarskod som du hittar uppe i det vänstra hörnet av fakturan.

Logga in för att köpa

Ett presentkort till massor av upplevelser!

Stockholm, Malmö, Köpenhamn eller Göteborg – det spelar ingen roll! Restaurangguiden har tagit fram ett avancerat presentkort som gäller på 200 restauranger, hotell och spa-upplevelser i både Sverige och Danmark.

Många av de restauranger och hotell som tar emot korten hör till de främsta i respektive land och är omnämnda i bland annat Guide Michelin och White Guide. Presentkorten är laddade med massor av unika erbjudanden och valmöjligheter som gör att även den mest kräsne ska kunna hitta något man tycker om.

Presentkortet bygger på en app som du laddar ner till din smartphone. På så sätt har du alltid presentkortet med dig vilket gör det lätt och smidigt att använda.

Restaurangguiden uppgraderar dessutom ditt kort till ett Business Card som ger dig 10% extra värde på utvalda ställen.

Här kan du se alla som tar emot Restaurangguidens presentkort 

Villkor: 

  • Giltighetstiden för presentkorten är minst 6 månader. Om appen laddas med flera presentkort görs uttagen automatiskt från det kort som är äldst först.
  • Presentkorten kan användas vid obegränsat antal tillfällen, hos något av inlösningsställena. Minsta uttag är 200:-.
  • Vid köp av flera presentkort summeras värdet i appen så att du kan använda samtliga vid ett och samma köp.
  • Fullständiga villkor hittar ni på Restauranggudiens hemsida
  • Detta är en digital produkt. Digital(a) värdekod(er) levereras via e-post. Observera att ångerrätten inte gäller för beställningar av digital(a) värdekod(er) då koderna anses förbrukade vid köptillfället.