SF Anytime Valfri Köpfilm

36 000 poäng

Logga in!

Du måste logga in för att handla i bonusshoppen! Logga in med ditt kontonummer och talsvarskod som du hittar uppe i det vänstra hörnet av fakturan.

Logga in för att köpa

Välkommen till SF Anytime ❤ Köp filmer och serier online. SF Anytime har ett av nordens bredaste utbud och erbjuder allt från de senaste storfilmerna från Hollywood till smalare kvalitetsfilm och tv-serier. Du betalar endast för det du vill se – inget abonnemang, inga medlemsavgifter! Vid köp av denna produkt levereras en digital värdekod via e-post till dig.

  • Se filmen först! En ny film släpps exklusivt som köpfilm ungefär två veckor innan den finns tillgänglig att hyra.
  • Bygg din filmsamling! Alla filmer du köper på SF Anytime finns tillgängliga på ditt konto att se hur många gånger du vill.
  • Den bästa gåvan! Köpfilm är en fin present att ge bort när du vill unna någon en filmupplevelse utöver det vanliga. 

Villkor för köpfilmskoden: Filmkoden gäller för ett digitalt köp på valfri film i SF Anytimes utbud (upp till 169 kr). Koden har inget restvärde om man köper något för mindre än 169 kr. För att kunna använda koden till att köpa en film, så måste man ha ett konto på sfanytime.com, som man registrerar helt kostnadsfritt. Efter ett digitalt köp så sparas filmen under fliken Mina filmer och finns tillgängligt på Smart-TV, dator, läsplatta och mobil när man är inloggad på sitt konto på SF Anytime.

Koden gäller i alla nordiska länder.

Din beställning av digital(a) värdekod(er) levereras via e-post.