SF Kids 1 månad

11 000 poäng

Logga in!

Du måste logga in för att handla i bonusshoppen! Logga in med ditt kontonummer och talsvarskod som du hittar uppe i det vänstra hörnet av fakturan.

Logga in för att köpa

Med SF Kids kan hela familjen njuta av hundratals timmar film och serier. Här hittar ni allt från klassiker till spännande nyheter men även inspiration till rörelseglädje i vardagen via våra rörelsevideos samt böcker som du kan läsa eller lyssna på. Den enkla och lekfulla designen gör det lätt att navigera, även för de yngsta. Tjänsten har offline-läge som gör innehållet tillgängligt även under resor och smarta föräldrakontroller ger dig som förälder möjlighet att påverka tittandet. SF Kids är en trygg, rolig och barnvänlig app och finns idag på dator, mobil, surfplatta och Apple TV. Tjänsten finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Om du inte tidigare är kund hos SF Kids så skapa först ett konto på www.sfkids.se för att aktivera din gratis månad. Lägg sedan på din kod för ytterligare månader. Om du redan har ett konto hos SF Kids så kan du aktivera koden direkt. 

Presentkortet löses in här. Koden ger dig 1 månads fri tillgång till SF Kids. Observera att koden inte kan lösas in mot kontanta pengar.

Din beställning av digital(a) värdekod(er) levereras via e-post.