Sverigelotten

5 000 poäng

Logga in!

Du måste logga in för att handla i bonusshoppen! Logga in med ditt kontonummer och talsvarskod som du hittar uppe i det vänstra hörnet av fakturan.

Logga in för att köpa

Sverigelotten ägs av Folkspel, en ideell organisation vars enda uppgift är att generera pengar till föreningslivet. 100% av överskottet från Sverigelotten går till klubbar och föreningar för att främja trygghet och kamratskap bland såväl yngre som äldre.

Detta är en digital produkt och lotten kan enbart skrapas online. Vid köp mailas en värdekod till din angivna e-postadress. För att sedan skrapa Sverigelotten direkt i din mobil, surfplatta, eller dator behöver du ha BankID installerat. Vänligen kontrollera din e-postadress noga då värdekoden levereras via e-post.

Alla värdekoder är giltiga i minst sex månader. Den exakta giltighetstiden kan du se när du får värdekoden via e-post efter att du slutfört din beställning.

Observera att ångerrätten inte gäller för beställningar av digital(a) värdekod(er) då koderna anses förbrukade vid köptillfället. 

Åldersgräns för köp av denna produkt är 18 år. För att skrapa Sverigelotten direkt i mobil, surfplatta eller dator krävs legitimering med BankID.